Arrasate/Ordizia 29-27 TERMAS Bera Bera

Oso esanguratsua da igoera fasea jokatuko duen taldearekin irabazi eta berdindu izana, eta asteburu honetan Arrasate/Ordiziaren aurka galdu izana. Eta azken hori joan den larunbatean Arrasaten gertatu zena da.

Lehen 20 minutuetan nagusi izaten hasi genuen partida, baina ez genuen handik puntuekin alde egitea lortu.

Emakumeek etekina ateratzen jakin zuten gure akatsei, paseko eta kokapeneko akatsei, baina batez ere kontzentrazioari eta buru-lasaitasunari dagokienez.
23. minutuan markagailua estreinatu zuen Arrastek/Ordiziak Kattalin Ochoarekin, 30.ean Eider Luengorekin, 41.ean Maite Lopezekin eta hor esnatu ginen! Lehen zatia 17-0 emaitzarekin amaitu zen.

Bigarren zatian, Bera Beratik 45. minutuan Karla, 51.ean Maite Lasaga, 56.ean Arrate, eta Lauraren beste bat 60.ean entseatu zuten, eta Enararen azkena 70.ean. Eta hor amaitzen dut bolada... 17-27
Jokin, Amets eta Laurarenak lasaitu egin ziren eta Itziar Gaztañagaren beste entsegu bat jaso zuten 73. minutuan. 22-27

Gainerako 5 minutuen erritmoa markatu beharrean... ia 22tan oldartu eta oparitu genuen baloia, Arrasate/Ordiziak 29-27 barkatu ez zuena.

Ez da batere denboraldi erregularra izan emaitzei dagokienez, baina taldea belaunaldi aldaketa batean dago, eta datorren denboraldian emaitza hobeak lortzea espero dugu. Agur esaten diogu ligari, orain azken sailkatze fasea daukagu, eta ahalik eta azkarren iritsi nahi dugun seven denboraldian jartzen dugu begirada.

S16 AVK Bera Bera 55-10 La única