Bera Berak garaipena lortu du etxetik kanpo Bilbon, El Fangon markagailua iraulita

Larunbat arratsaldean jokatu zen norgehiagoka 4 entsegurekin hasi zen partidako lehen 9 minutuetan, bi talde bakoitzarentzat, markagailua 12 puntutan utziz bientzat.
Gorka Buenoren mutilen erreakzio azkarraren ondorioz, etxeko taldeak ez zuen markagailua bertan behera utzi.

Bi taldeek euren buruarekin topo egin ondoren, partida forma hartzen hasi zen. Valtesca UBRek berriro entsegua egin zuen lehen zatiko 20. minutuan eta jarraian zigor kolpe bat sartu zuen, Bera Beran erantzuten jakin zuen eta entsegua lortu zuen Adrian Ariasen interzepzio baten bidez.

Bigarren zatian partida erabakitzeke zegoen, kanpoko taldeak hiru entsegu lortu zituen (Pablo Espejo, Unai Bayon eta Mauro Perilli) eta 27-35 jarri zuen markagailua. Universitario Bilbaok azken entsegua egin zuen, markagailua 32-35 berdinduta utziz. Buenoren taldea hurrengo partida prestatzen ari da Eibarren aurka datorren asteburuan.

Bera Bera (15 puntu) azken-aurreko postuan dago Palentziaren (puntu 1) aurretik, eta Uribealdearen (20 puntu) eta Zarautzen (21 puntu) azpitik.
Partida zuzenean ikusterik izan ez bazenuten, bideoa LINK honetan ikus daiteke: https://www.ferugby.tv/video? Video Id = e-1223