Bera Bera Gros talde kadeteak garaipen berri bat lortu gaurkoan Zarautzeko Zast taldea gainditu ondoren 46-27.

Talde donostiarrak arazo asko izan ditu erasoan eta azken partiduetan ez bezela, saskiratze errezak hutsegin ditu. Egindako lana ona izan da, gogo asko eta intentsitate handiz baina lana hori ezin markagailuan erakutsi. Lehen zati triste baten ondoren, 15-11 markagailuan

Bigarren zatian obetzea besterik ez zegoen. Naiz eta lortu, gaur ez da gure eguna izan. Ala ere, arerioa baino sendoagoa zela erakutsiz, azkenean diferentziak zabaldu ditu eta azkenean 46-27 emaitzarekin amaitu da partidua

Egun txar bat besterik ez izatea espero degu eta berriz ere lehengo bidera bueltatu nahiean, lana egiteko prest azaltzen da ekipoa.

Eutsi neskak!!

MARKAGAILUA LAURDENERO: 11-6, 4-5 (15-11); 15-8 (30-19) eta 16-8 (46-27 amaieran)

SASKIRATZAILEAK: Marta (2), Danna (3), Paula (11), Lucia (5), Nara (9), Noa (0), Sara (4), Anne (0) eta Lur (12)

HURRENGO PARTIDUA: Urriak 28, larunbata, 16.15tan Jesuitasen, Easoren aurka