Kopatik aldendu eta Ligan zentratzea. Testuingurua zaila bada ere, Imanol Alvarezek ez du datorren asteko ekitaldiari buruz ezer entzun nahi. Izan ere, “lehen partida hau oso garrantzitsua da” adierazi du. super amara Bera Berak Costa del Sol Malaga hartuko du bihar Gascan (19etan), “maiatzaren 19an bi aukera ziurtatzeko, lehenengoa 60 minutura eta bestea 10 minutuko partida batera, non gauza askok izan dezaketen eragina”.

Horretarako, otsailaz geroztik lehen aldiz 16 jokalariak jokatzeko prest egongo dira – Marie Louis izan ezik- Malena Cavo ere bai, nahiz eta argentinarrak bi saio besterik ez egin. Imanol Alvarezek “ondo” ikusten du taldea, “gogotsu”. Donostiarrek zazpi partida jarraian irabazi dituzte eta euren azken porrota urtarrilean izan da (A Guardan). Costa del Sol Malagak, berriz, sei garaipen eta berdinketa bat lortu ditu erreskadan eta azken partida otsailean, Valladoliden galdu zuen. Azpimarratzekoa da Suso Gallardoren taldeak lau partida gol bakarra alde zuela irabazi dituela, eta sei gol bi golengatik.

Imanol Alvarezek uste du “une txarrak saihesten dituen taldeak” asko irabaziko duela. Entrenatzaileak “taldea prest dagoela, bizirik, une animiko onean” ikusten du, eta “partida honek kanporaketa erabaki lezake, eta aurkaria presioarekin jokatzera behartu dezakezula. Badakigu zer dugun jokoan, eta orain partidaz gozatzera irtetea besterik ez da falta” adierazi du.

Costa del Sol Malagaz galdetuta, Alvarezek adierazi du “talde ona dela, eskarmentu handiko jokalariak ditu”, baina ohartarazi du “nahiz eta ondo jokatu ez, zaila da guri irabaztea eta horrek plus bat ematen diola taldeari”.

Super Amara Bera Bera eta Costa del Sol Málaga hirutan gurutzatu dira denboraldi honetan. Iberiar Superkopako finalean, 60 minutuak berdinketa eman zen eta zazpi metroetan donostiarrak eraginkorragoak izan ziren. Ligan, etxeko garaipenak, emaitzek horrela adierazten ez duten arren, argiagoa izan zen Malagakoa Carranquen (26-21), super amara Bera Berarena Gascan (25-21) baino.

Paris-Lille 2024ko Joko Olinpikoetara joango den bikoteak, Andreu Marinek eta Ignacio Garciak kataluniarrek zuzenduko dute norgehiagoka (streaming).