Euskal Liga: ATSS/Hernani 12 - 23 AVK Bera Bera "B"

Garaipen garrantzitsua lortu du gure taldeak Anoetan ATSS/Hernaniren aurka.

Taldea kontzentratuta atera da, garaipena lor genezakeela sinetsita.

Uztartze bilduetan sufritzen jakin dute, nahiz eta aurkaria pisuz hobea izan.

Oso ondo defentsan, plakaje asko eta onak eginez.

Eñaut kapitainaren entsegu batek, Ikerrek transformatuta, aurretik jarri gaitu markagailuan.

Hala ere, zigor kolpe gehiegi ematen jarraitzen dugu eta horiei esker, aurkaria 22 puntuko tartera iritsi da eta zenbait pick & go egin ostean, entsegua lortu dute atsedenaldira 7-13 iristeko.

Bigarren zatian aldea egiteko konbentzituta geunden eta horrela gure hegaleko Joseren entsegu bikaina iritsi da 7-18 jartzeko.

Hala ere, beste behin ere, egindako zigor kolpe gehiegi eta arbitraje zorrotzarekin, aurkariari airea eta morala ematea eragin dute, beste entsegu bat eginez (12-18).

Ezusteko hau gorabehera, taldeak kemen eta ohorez bota du puntuak irabazteko, eta gure fullback Artiumen beste entsegu handi baten ondoren 12-23ko emaitzara iritsi da.

Oso pozik. Taldea hazten ari da jokoari eta konfiantzari dagokienez, hobetu beharreko alderdien jakitun.

Partidaren akta

Saiakuntzen bideoak

Partida zaila izan zen atzokoa, eta Landare lokatza nekeza da Hernaniren aurkarientzat. Bera Berak 0-6 irabazten hasi zuen partida Adrianek egindako bi jaurtiketei esker.

Hernaniren erreakzioak ez zuen itxaron eta handik gutxira Aramendiaren eta Noriegaren entseguak iritsi ziren.

Bera Berak lehen zatiko 28. minutuan Bayonen entsegu batekin gerturatzea lortu du eta atsedenaldira 12-11 joan gara.

Bigarren zatian Bera Berak ez zuen punturik lortu eta Hernaniren zigor kolpe batek bakarrik mugitu zuen markagailua.

Partidaren amaiera 15-11.

Talde lan ona ikusi ahal izan genuen, postuen moldakortasuna.

Lanean jarraitzea eta Anoetako itzuleran errebantxa hartzea besterik ez zaigu geratzen

Taldearen bigarren porrota ligan. 2 partida jokatzeke, 3. postuan jarraituko dugu sailkapenean.