Oviedon porrota bigarren zatian ihes egin zuen partida on baten ondoren eta Bera Bera Ordiziak garaipen sendoa lortu zuen garapen bidean dagoen Errioxaren aurka.

Ohorezko Mailako AVK Bera Berak ezin izan zuen punturik ekarri Oviedoren aurka 24-15 galdu ondoren. Partidua aurrez aurre hasi zen joko onarekin, bere zelaian jokatuz, baina bere 22ko lerroan barkatuz, azkenean lortu gabeko puntu horiek ezinbestekoak izango ziren, baina atsedenaldian partida gure alde eror zitekeenaren sentsazioa zegoen.

Bigarren zatia, beste behin ere, luzea egin zitzaigun, neska-mutilen ahalegin ikaragarria, baina etxeko lerroaren 3 txinpartek eta pare bat touche giltzarriren akatsek azken emaitza ekarri zuten, eta abenduaren 2an, larunbata, 16: 00etan Uribealdearen aurka Anoetan jokatu beharreko partida inoiz baino garrantzitsuagoa da. Azken-aurreko sailkatuak, gure mutilak aurreko taldeari irabazten saiatuko dira, promozio postua saihesteko.

Bera Bera Ordiziak argi eta garbi irabazi zion Errioxako errugbiari 104 eta 0, misteriorik gabeko partida batean. Eskola izan zen zaletasun nagusia, baina talde jokoa hobetzen jarraitzeko eta joko plana garatzeko balio izan zuen. Zorionak, laugarren sailkatuak eta edonori aurre egin diezaiokegula erakusteko gogoz.

Goierri Irrati Telebistaren erreportajea hemen duzue:

Zorionak Diego Bergasari eta Iker Eizmendiri, Euskadi S18 selekzioarekin Kataluniaren aurka jokatutako partiduagatik. Ezin izan zuten garaipena lortu, baina aurpegia eman zuten.