Garaipen sendoak lortu dituzte Bera Bera Ordiziak sailkapen buruan finkatzeko eta S16 partida ona irabazi ondoren. Porrota DHBn, zelaian egindako lan ona islatzen ez duena. Bigarren taldea eta S18 ere erori ziren. S14 jardunaldi polita eta eskolarena igandean.

AVK Bera Bera 14-61 Getxo Rugby
Errugbi jardunaldi ederra izan zen larunbatean Anoetako Kote Olaizola miniestadioan. S16 eta S18 partiden ondoren, harmailak giro bikaina zuen eta Txema eta Etor-ren mutilak konektatutak irten baziren ere, getxotarren lerroa nagusitu zen, bisitarien lehen zati on batean, izan zuen baloi bakoitzean. Atsedenaldiaren ostean Bera Berako defentsak bigarren sailkatuaren erasoei eustea lortu zuen, bigarren entsegu bat partidaren amaieran eta azkenean inork ez zuen erizaindegian bukatu  albiste onak. Gure ligako 4 edo 5 aurkarien aurka estutu behar dugu, eta denboraldi lasai eta hazkor batean konfiantza izan. Bederatzigarren postua gure mutilentzat eta partida polita Oviedon ezustekoa emateko.

Iruña Rugb7 12-65 Bera Bera Ordizia
Emakumezkoen Bera Bera Ordiziak argi eta garbi hartu zuen mendean 12ra jokatzen duen Iruña, gutxi baina ausartak. Gure neskek ez zuten ezustekorik izan, eta berriro bost puntu lortu zituzten. Laugarren sailkatuak dira, 18 punturekin, eta Bilbo eta Durangoko hesiak dituzte.

BERA BERA S16 57-12 ARRASATE ELORRIO S16
Atseden egunaren ondoren, txapelketara itzuliko gara Arrasate-Elorrioren aurkako partidarekin. Uribealdearen aurkako porrotaren ondoren, asko hobetu gabe, azkenean partida on bat jokatu genuen Anoetan, gure zelaian eta gureekin. Partida gogotsu hasi genuen, beste partidarik gabe, eta berehala jarri ginen aurretik 12-0 batekin, azken emaitzak islatuko zuena agerian utziz. Joko serio eta ordenatu batekin distantzia 31-0 arte handitzen dugu, une honetan erlaxatzen garela dirudi eta beraiek euren lehen entsegu eraldatua sartzeko aprobetxatzen dute. Lehen zatiaren amaieran 31-7 horrekin iritsi ginen.

Atsedenaldian hainbat doikuntza egin ondoren, jokoan nagusitasuna izango dugu berriro, eta, ondorioz, markagailua handitzen jarraituko dugu. Azkenean, euren presio-unea dute eta beste entsegu bat egiten dute, nahiz eta gure taldea ez jaitsi, eta hainbat entsegu gehiago egitea lortzen dugu. Azkenean partida merezitako 57-12koarekin eta sentsazio onekin amaitzen da, nahiz eta zenbait akats konpondu behar ditugun. Jarrera ona ikusten da neska-mutilengan eta hobetzeko tarte handia dago; beraz, denboraldi amaierara arte errugbi une handiak izango ditugu zain.

AVK Bera Bera S14
Jardunaldi polita igandean Zarautzen 14 urtez azpikoentzat. Hiru partida jokatu ditugu Iruña, Zarautz eta Bera Bera B-ren aurka. Neskak eta mutilak gogotsu eta intentsitatez aritu dira zelai barruan, eta hori emaitzan islatu da, hiru partidak irabaztean. Entrenamenduetan egindako lana pixkanaka ikusten ari da zelaian eta lanean jarraitu beharko dugu sentsazio on hauekin jarraitzeko. Datorren astearen amaieran azken lagunartekoak jokatuko dira Miniestadioan.