Garaipen erosoa lortu du taldeak mutrikurako bisitan.

Norgehiagoka mutrikurako bidaia moduan joan da, nagi xamarra eta hotza. Hala ere taldeak erantzuten jakin du eta garaipena lortu dugu: 28-44.

Lehen laurdenari betiko legez ekin diogu; intentsitate handiz eta gogotsu, honela lapurretez eta saskiraketa errezez hauspotuta 7.minutuan markagailua 0-10 zen. Defentsan sendo ginen eta beraiek jokoan 9.minuturarte ez dute lortu saskiratzea. Lehen laurdena 4-16 amaitu da.

Bigarren laurdenean ordea bi taldeek defentsa aldatu dugu; guk ez dugu gehiegi asmatu eta beraiek aldiz erosoago sentitzen ziren. Zonakako defentsan jarri dira; oso itxia eta irtenbideak bilatzea kosta zaigu, nahiz eta defentsa oso itxia egin beraiek, paradoxa moduan gure barneko jokalariek soilik lortu dute saskiratzea. Atsedenaldira 9-25 iritsi gara.

Atsedenaldian xehedapen batzuk eman ondoren erasoan baloia bikain mugitu dugu eta kanpoko saskiraketa batzuk lortu dugu. Aldiz defentsan jarrera ez zen ona, nagusi ikusten ziren jokalariak eta oso nagi jardun gara atzean.

4. laurdenari 15-33 ekin diogu. Defentsan ez dugu gure jokoa egin eta ez dugu kontraeraso bakar bat ere burutu. Horrez gain, berriro ere errebotean oso makal haritu gara, azken laurdenean defentsan bakarra besterik ez dugu lortu…marka da gero. Jokoan baloia ondo mugitu dugu erasoan eta 3 hiruko sartu ditugu; kanpoko jaurtiketan asmatu dugu baina saskiraketa errazik ez dugu lortu. Azkenean markagailua 28-44 izan da.

Aurreko partiduekiko oso ezberdina izan da; normalean ez bezala kanpotik asmatu dugu eta horrek eman digu garaipena. Errebotea eta defentsa hobetu beharra dugu eta horretan jardungo gara hurrengo partidura ondo iristeko.