Ostegunak 1 aean 12,00 tan Mislatan Akaba Bera Berak berriz ere Ferrobus´en aurka jokatzen zuen ligako itzuliko partidua. Donostiakoek Elda Prestigio liderra gainditu ondoren Mislatan puntuak lortzeko gogotsu agertu ziren. Valentziakoak adi zeuden azken bolaran bere jokua ohiz kanpokoa izaten ari delako .Bi taldeak urduritasun haundiarekin irten ziren eta Ferrobus abantailarekin hasi arren, donostiakoak berehala berdinketa lortu zuten eta talde haundi honeri arazo larrietan jartzea lortu ere. Ohizko defentsa bortitzarekin donostiakoek aurkarien jokua eragotzi eta lehen zatia amaitu arte markagailuan berdinketa ugariak eman ziren, baina momentu hauetan Akaba izandako akats batzuen ondorioz Ferrobusek 4 goleko abantaila lortu eta atsedenera 11-7 emaitzarekin joan ziren. Bigarren zatiaren hasieran valentziakoen jokua antzekoa izan zen, bizitasunik gabe, eta Akabak partidu ona egin ez arren, azken bost minutuetan gol batera jartzea lortu zuten. Berriz ere donostiakoen akatsak agertu ziren eta Ferrobusek abantaila txiki hori mantentzea lortu zuen. Bi penalti huts egitea eta baloi ugari galtzea oztopo haundia izan zen Akabarentzat.Akabako golegile haundiena Tati Garmendia izan zen 8 golekin. Hurrengo partidua larunbatak 3 an L´Elianan izango da Mar Osito taldearen aurka. Partidu honetan epaileak kataluinako Casple eta Martorell jaunak izango dira.