Larunbatak 5 ean 19,30 tan, Bidebietara Kataluinako Arrahona taldea etorri zen, sailkapeneko azken aurreko postuan aurkitzen den taldea. Bertan Bera Berako Eider Rubio jokalari oia zegoen eta harmailetan senide eta lagunengatik babestua eta animatua izan zen. Partidua espero zen bezala, jokatu beharreko partidua izan zen besterik gabe eta lehen zatian donostiakoak defentsan zenbait arazoekin, kataluinakoei joku eroso bat egiten utziaz, atsedenera alde minimoarekin iritsi ziren 14-13. Bigarren zatian berriz partiduari bira eman eta pixkanaka Akabak gora egin zuen, azkartasun eta bizkortasun haundiarekin. Aipagarria Anna Andryushchenkok jokatutako partidua, 5 gol egin zituen eta aurkako defentsa behin eta berriz puskatzea lortu zuen, penaltiak eta kanporaketak behartuz. Era berean aipatzekoa da Nely Carlak azaldutako eraginkortasuna goleagile bezala, jaurtitako 10 penaltiak sartu eta guztira partidua 14 golekin amaitu zuen. Akabaren hurrengo partidua nafarroako lurretan izango da Lizarrako Itxakoren aurka, bi taldeentzat garrantzi haundiko partidua izango dena. Partiduko epaileak Muro eta Rodríguez internazionalak izango dira eta larunbatak 12 an 18:00 tan jokatuko dute.