Akaba Bera Bera garaipen berri honekin sailkapeneko 5. postuan finkatzen da eta azken sailkapenerako aukerak mantentzen ditu. Partidu hasieran Mar Alicante taldea markagailuan aurretik jarri zen, baina 10. minututik aurrera donostiakoak eraso azkarrekin eta defentsa bortitz baten bidez markagailuan agintea lortu eta pixkanaka abantaila hartzen joan ziren (11 goleko abantaila izatea lortu zuten). 2. zatia taldeak goruntz egin zuen baina Alicante taldeak azken emaitza txukuntzea lortu zuen, Akabak ohizkoak ez diren jokalariak kantxaratu bait zituen minutu batzuk jokatzeko eta ohizko jokalariei atsedena emateko. Akabako golegilea Nely Carla Alberto izan zen, 8 golekin, baina talde osoak egindako lana azpimarratzekoa izan zen eta donostiako 11 jokalarik gola sartze lortu zuten. Hurrengo partidua asteazkenak 2 an, Leganes´en 21:00 etan izango da. Partidu hau atzeratua izan da Nely Carla Alberto eta Patrizia Elorza Akabako jokalariak, Castro Urdiales´en ospatuko den 4 Nazioetako txapelketa jokatzera joan behar dutelako, espainiako junior selekzioarekin.