AkabaK, larunbatak 15 ean , 21,00 etan, H.Beatriz Lanzarote taldearen aurka jokatu zuen eta irletan jokatzen diren partidu guztiak bezala, oso zaila izango zela pentsatzen zen, Lanzarote taldea beheratze postuetan aurkitzen da eta bi puntu berri lortzeko aukera ez zuen hemen behera utziko. Donostiakoak berriz, partidu honek zuen garrantziaz jakitun ziren, Europako txapelketa jokatzeko aukera ematen duten postuetatik ez urruntzeko. eta aukera hori ez zuten ihes egiten utziko.Lehen zatia nahiko berdindua izan zen, markagailuan alde gutxirekin, ala ere donostikoak beti aurretik, eta atsedenera 13-14 emaitzarekin heldu ziren. Bigarren zatian Akabak defentsa sendotu eta erasoa obetu zuen, eta Tati Garmendiari egindako banakako defentsarekin batera 5 – 5 en aurka jokatuaz behin eta berriz aurkariak gainditzea lortu zuten, jokalari guztiak gola sartzea lortuaz, eta 24-31 erabateko azken emaitza lortuaz. Azpimarratzekoa da talde osoak egindako lana, denboraldi honetan kanpoan jokatutako partidu onenetako bat izan zen, eta bereiziki Nely Carlak lortutako 7 golak eta Anna Andryuschenkok izandako obekuntza 6 golekin. Donostiakoen hurrengo partidua Bidebietan izango da, larunbatak 22 an, 19:30 tan Mar Alicante taldearen aurka. Epaileak andaluziako Casado eta Vera jaunak izango dira.