Bidebietak ligako partidu berri bat bizi izan zuen, Erreginaren Kopako epealdiaren ondoren. Donostiara sailkapenean azken postuan aurkitzen den taldea heldu zen, eta Akabak Erreginaren Kopan egindako saioen ondoren , zailtasunik gabeko partidu bat izango zelakoan geunden, baina errealitatea beste bat izan zen. Teleno taldea emaitza positivo bat lortzeko asmoarekin iritsi zen Donostiara, eta nahiz eta markagailuan aginterik ez izan, partidu guztian zehar gertu egon ziren, berdinketa ugariekin eta markagailuan alde gutxirekin. Etxeko taldea oso indartsu hasi zen eta 10. minuturako 6-1 aldeko emaitzarekin jarri ziren, baina Leoneko taldea suspertu eta 25. minuturako partidua berdintzea lortu zuen. Atsedenera 13-10 aldeko emaitzarekin heldu ziren. Bigarren zatia antzekoa izan zen eta azken minutu arte ez zen deus ere erabaki, Cruz Robles atezainaren gola eta guzti. Akabako golegilea Nely Carla Alberto izan zen, 6 golekin, ala ere donostiako 11 jokalarik gola sartzea lortu zuten.Epaileak Euskadiko García eta Gude jaunak izan ziren. Hurrengo partidua Tahiche - Lanzaroten iizango da, larunbatak 15 ean, 21:00 etan. Epaileak Canariaseko Raluy eta Sabroso jaunak izango dira. Lanzarote taldea sailkapeneako azkenaurreko postuan aurkitzen da eta partidua oso zaila izango da.