Jakina zen bezala hungariarrak joaneko partiduan donostiakoei markatutako 5 goleko aldea gainditzea oso zaila zen, Dunaferr Hungariako txapeldunaz gainera, txapelketa hauetan eskarmentu haundiko taldea denez. Bidebietak partidu izugarri bat bizi izan zuen, harmailak gainezka eta zale ugarien laguntzarekin, Akaba taldeak kanporaketa gainditzeko ahalegin guztiak egin zituen.Ohizkoa den bezala donostiakoen defentsa bikaina izan zen, hungariarren erasoak gelditzen, Dunaferr´eko Hortentziaren 10 metrotako jaurtiketak ez ezik( 7 gol). Partiduko lehen 10 minutuak azken emaitzarako erabakigarriak izan ziren, aurkariak markagailuan alde egin zuten eta donostiakoak lehen zati osoa behar izan zuten markagailua berditzeko , atsedenean 10-11. Bigarren zatian Akabak markagailuan aurrea lortu zuen, baina 2 edo 3 goleko abantaila baino ez zuen lortu,eta hau kanporaketa gainditzeko ez zen nahikoa. Ala ere amaiera arte behin eta berriz saiatu ziren. Azkenean ezin izan zuten lortu baina zaleak eta jendea taldearen lanaren eta ahaleginaren lekuko izan ziren eta sariaren ordaina partiduaren garaipena izan zen. Aipagarria talde osoaren lana eta Nagore Zipitriaren trebetasuna, 7 golekin. Akabaren hurrengo txapelketa Erreginaren Kopa izango da, L´Elianan- Valentzian jokatuko dute. Final laurdenetan Lizarrako Itxakoren aurka jokatuko dute, ostegunak 27 an, 21:00 tan, Teledeporte katean zuzenean. Epaileak Valentziako Ayesta eta Tejedor izango dira.¡¡¡ ZORTE ON AKABA!!!