Asteazkenak 19 an Akabak Lleidan jokatzen zuen Europako txapelketagatik atzeratutako partidua. Donostiakoak, Hungariako bidaiaren ondorengo nekearekin, partidu honek bi taldeentzat zuen garrantziaz jakitun ziren, donostiakoak sailkapeneko goikaldean mantentzeko eta Lleidakoak berriz beheko postuetatik aldentzeko. Espero zen bezala, Lleidakoak partidua aurrera ateratzeko etengabeko borroka mantendu zuten. Akabak lehen zatia jasan eta atsedenera 9-8 emaitzarekin joan zen. Bigarren zatian, 40 .minutuan abantaila txiki bat lortu eta partidu bukaera arte mantentzea lortu zuten. Hungarian bezala aipagarria da talde osoak defentsan egindako lana, eta erasoan berriz Tati Garmendia eta Nely Carlak lortutako 5 golak. Epaileak kataluinako Clapes eta Martorell izan ziren. Hurrengo partidua EHF Kopako partidua izango da. Bidebietan, igandeak 23 an 12:00 tan eta ETB´k zuzenean emango du.