Bidebietak asteazkenak 12 an, 19:30 tan, Reyes Carrere, Bera Berako entrenatzaile oiaren Alucine Sagunto taldea hartu zuen. Akabak Sagunto taldea itxaron baino errazago gainditu zuen, partiduak izan zuen erritmo biziari hobe moldatea lortu ondoren. Lehen momentutik partidua bideratu zuten ezuztekorik ez izateko eta atsedenera markagailuan 19-12 abantaila argiarekin heldu ziren. Lehen zatiko arazo nabariena erasoan lortutako gol aukera argi ugari huts egitea izan zen. Sagunto taldeak, Alonso erdilariariaren erasoko lanari esker, bizirik iraun zuen . Bigarren zatian etxeko taldeak defentsan estutu eta kontraerasora irtetzeko aukera ugari izan zituen eta Sagunto taldeak ezin izan zuen deus ere egin. Partiduko golegile haundiena berriz ere Nely Carla izan zen, 8 golekin. Hurrengo partidua Dunadivaros´en (Hungaria) izango da, larunbatak 15 ean, 18:00 tan, Dunaferr taldearen aurka. E.H.F. Copako txapelketan. Epaileak Fleish eta Rieber alemaniarrak izango dira.¡¡¡ zorte on !!!