Larunbatean 18:00 tan, Akabak Rocasa´ren aurka jokatu zuen. Sailkapeneko 7. postuan aurkitzen den taldea da eta bi taldeen artean puntu diferentzia murrizteko nahiarekin jokatzen zuen. Talde honen etxean jolastea oso zaila izaten da eta partiduak benetan korapilatsuak izaten dira (azken denboraldietan Bera Berak ezin izan du punturik lortu) eta aldi honetan ere argi ikusi zen garaile bezala irtetzea oso zaila zela. Bi taldeak errespeto haundiz eta urdiri kantxaratu ziren, partidu guztian zehar markagailuan berdinketa nabariekin. Defentsa lanak erasoak baino obeak izan ziren eta donostiakoen akatsak eta guzti,partidu barruan mantentzea lortu zuten. Atsedenean markagailuan 11-11 emaitzarekin heldu ziren. Bigarren zatian, partidua amaitzeko 10 minutu falta zirenean Akabak 3 goleko abantaila lortu arren, Ro´Casak partidua berdintzea lortu zuen. Azken minutu hauek larriak izan ziren, Nely Carlak penaltiz partidua berdindu arte. Rocasak azken baloia jokuan izan zuen eta Cruz Roblesek gelditzea lortu zuen. Aipagarria Nely Carlak penalti jaurtiketetan izan zuen lasaitasuna, 5 jaurtiketa egin eta bostak sartu zituen. Anna Andryushenko gol gehien lortu zituen jokalaria izan zen, 7 gol. Hurrengo partidua asteazkenak 12 an izango da, 19:30 tan Bidebietan, Sagunto taldearen aurka, epaileak nafarroako Eraso Esteban eta Ordoki Otxoa izanik.