Larunbatak 1 ean, 19:30 tan, Bidebietan, Akaba Bera Bera eta Venta la Nava Iznalloz taldea aurrez aurre jarri ziren. Donostiakoentzat partidua korapilatu egin zen, lortutako aukerak burutzeko arazo asko izan zituzten eta.25 jaurtiketa erratu ziren, batzuetan atezainak, bestetan zutoinak edo zeazgabekeriengandik eta honek etxeko markagailua aurrera ez egitea eragin zuen. Bitartean Iznalloz taldeak donostiako atea erraz eta zuzen gainditzea lortzen zuen eta honek indartu eta haunditu egin zituen partiduko minutu askotan. Akabak partidua hasieratik irabazi nahi zuen, 10.minutuan 6-2 emaitzarekin, baina 15. minuturako lehen berdinketa heldu eta berdinketak etengabe eman ziren atsedenera 11-10 aldeko emaitzarekin iritxi arte. Bigarren zatiaren hasiera lehenengoaren berdina zirudien, eta momentu batean etxekoek aldea lortu arren granadakoek berriz ere goratu eta Akabakoei oztopo asko jarri zizkieten. Tati Garmendia txartel gorriarekin kaleratu zuten 49. minutuan eta Nely Carla Albertok penalti jaurtiketetan erakutsitako eraginkortasunari esker eta defentsa sendotuaz markagailuari buelta ematea lortu zuten. Partiduko golegilea Nely Carla izan zen 9 golekin (7 penaltiz). Hurrengo partidua Las Palmasen izango da, Ro´Casa´ren aurka, larunbatak 8an, 18:00 tan. Epaileak nafarroako Belloso eta Elkano izango dira