Igandeak 19 an, 13:00 tan, Vicar´en (Almeria) Akabak Europako Txapelketan parte hartzeko postuetan dauden taldeen artean egotea jokatzen zuen, eta partiduko porrotak ez du asko laguntzen. Hasieratik Almeriakoak markagailuan aldea hartzen joan ziren, eta Donostiakoak ezin izan zuten deus ere egin lehen zatian aldea hau murrizteko. Erasoan akats askorekin, baloi gehiegi galduaz eta huts egindako jaurtiketen bidez, Vicar taldeari lana erraz utzi zioten , eta hauek, gauza haundirik egin gabe, atsedenera 6 goleko errentarekin joan ziren (13-7). Bigarren zatian Donostiakoak indar haundiakin eta jokua obetzen, aldea murrizten joan ziren. Badirudi entrenatzailearen hitzak aldagelan bere eragina izan zutela, bainan aldea haundia denean, nahiz eta defentsan obetu eta ate aurrean zuzen egon, azken emaitzak ihes egiten du, azken emaitzak erakusten duen bezala. 22-19. Gol gehien lortu zituen jokalaria Tati Garmendia izan zen, 10 golekin. Hurrengo partidua Bidebietan izango da, Larunbatak 25 ean, 19:30 tan, Elche´ren aurka. Epaileak Euskadiko Bañuelos eta Karrera izango dira.