Denek genekien Ferrobus Mislata taldea gainditzea oso zaila zela, sailkapen buruan dagoen eta ligako titulua lortzeko gai den taldearen aurrean. Baina inork espero ez zuena Akabak jokatutako lehen zatia izan zen. Lehen 15 minutuetan partidu parekatu bat izan behar zuela zirudien markagailu estu batekin, baina une batean dena aldatu zen, donostiakoak erasoan trabatu egin ziren eta balentziako talde indartsuari markagailuan nahiko abantaila hartzeko aukera eskeini zioten, atsedenera 5-15 emaitzarekin iritsiaz. Bigarren zatia oso desberdina izan zen, Akabak egiten dakiena erakustera irten zen, Ferrobus taldeari zailtasunak jartzen eta 10-7 aldeko partzial bat lortzen, ez partidua gainditzeko nahikoa baina bai bukaeraino borrokatzen dutela frogatzeko. Defentsa lanetan oi bezela ibili ziren, Ferrobus bezalako talde batek 22 gol besterik ez zizkion sartu (7 bigarren zatian) beste partidu guztitan 30 baino gehiago sartu izan dituanean. Donostiako golegilea Eli Pinedo izan zen 5 golekin. Ligako hurrengo partidua Urtarrilan bigarren astean izango da, Europako txapelketaren ondoren. Ligako geldiketa hau Espainiako selekzioa Europako txapelketaren prestakuntza eta lehiaketan dabilelako da.Donostiakoak, abenduak 21 eta 22 , Donostian ospatuko den ABF kopa eta urtarrilak lehen egunetan Europako EHF partiduak prestatzen jardungo dira egun hauetan.