Donostiarren lehen porrota liga honetan. Akaba markagailuan atzetik joan zen ia partidu guztian, azken minutuetan ez ezik bost goleko abantaila gainditzea lortu zuen eta. Teorian partidu eroso batean, “Mar Alicante” taldea sailkapeneko azken postuan zegoen, Akaba taldea Mar Alicante taldeagatik gainditua izan zen, ez bere jokoagatik baizik eta Akabak erasoan izandako etengabeko erruengatik.Akabak, defentsa lanetan oi den bezela gutxi gora behera, markagailua mantendu zuen baina erasoan jaurtiketa gehiegi hutsegin ziren, eta nahiz eta bigarren zatian erritmoa estutu partiduak alde egin zien. Azken minutuak lotsagarriak izan ziren balentziako epaile eta mahaiko epaileen aldetik, partidua amaitutzat eman zuten denbora bukatu baino lehen, Esme Lopez¨ek gola sartzen zuen bitartean. Epaileek partidua ez zela bukatu onartu zuten, gola baliogabetu zuten eta erdiko sakea eta hiru segunduko baloi edukitzea besterik ez zuten eduki. Sinestezina eta sekulakoa. Haserrea eta ezintasuna donostiako taldean. Zartada donostiarrentzat, sailkapeneko goikaldean mantentzeko aukera ezin obea zen eta. Puntu hauek pista zailago batean berreskuratzera behartuak ikusten dira orain. Emaitza honek ez die onura gehigirik ekartzen, azaroan ligako talde indartsuenen aurka jolastu behar dute eta egoera hau gainditzeko gai direla, beste mementuetan erakutsi duten bezala espero dugu. Hemendik taldeari adore ematen diegu eta dakiten bezala borrokatzen jarraitzeko eskatzen diegu. Hurrengo partidua Bidebietan izango da, larunbatak 26, 19:30 tan, Madrileko Leganes´en aurka. Epaileak Leoneko Angulo del Rio eta Merino Mori izango dira.