Berriz ere donostiarrak garaile irten ziren eta honekin seitik sei dira irabazitako partiduak. Kanariarrak ezin izan zuten deus ere egin gainera etotzen zitzaienakin. Akabak partidua irabazteko beharra zuen sailkapeneko lehen postuetan mantentzeko, ahalmen guztia jarri zuten emaitzean ez huts egiteko eta joku bikain baten bidez Lanzarote taldearen aukera guztiak baliogabetu zituzten. Lehen zatian talde kanariarrari gogo haundiakin ikusi zitzaion partidua zaila jartzeko, bainan 20 minutu besterik ez zuen iraun.Hemendik aurrera donostiarrak markagailuan joan ziren, defentsan egindako lanaren bidez eta erasoan erakutsitako trebetasunaren bidez, atsedenera 16-11 ko partzialarekin iritis ziren. Bigarren zatiak Akabaren entrenatzaileak minutu gutxi jolasten dituzten jokalariak kantxaratu zituen eta taldeak oso ondo jardun zen, kanariarrei ez zieten arnasik hartzen utzi, defentsa hobetu, erasoa bizkortu eta ate aurrean trebetasuna nabaria izan zen. Azken 25 minutuetan Lanzarote taldeak bi gol sartzeko aukera besterik ez zuen izan, donostiarren joku trebearen adierazpen nabaria, amaieran markagailuan 30-16 eta Akabako 9 jokalariek gola sartzea lortu zutela azpimarratuz. Patri Pinedok 7 gol lortu zituen. Hurrengo partidua Alikanten izango da, azteazkenean , 19:30 tan Mar Alicante taldearen aurka. Talde honek jokatutako partidutan oraindik ez du punturik lortu. Akaba taldea asteartean entrenamendu ostean irtengo da autobusez, Hotel Rambla´n gau eginaz. Epaileak Ayesta Martín eta Tejedor Palacin izango dira.