Nahiz eta lehenengo zatian Akabak markagailuan aurretik jarri eta partida borrokatzeko itsaropenak eman, azkenean Akabak ez zuen izan BM Saguntori irabazteko gaitasunik. Bigarren zatian zehar valentziarrak erabateko nagusitasuna erakutsi zuten, Eli Lopez atezainaren geldiketa bikainei oso ondo etekinak ateraz kontraeraso azkarrak egiteko eta golean bukatzeko. Akabako jokalariak bukaeraraino borrokatu zuten baino ezin izan zuten etxekoen azkartasunarekin eta bere atezainaren aktuazio onarekin. Sagunto: Eli López, Baklashchuk (5), Villabo (5), Morales (3), Aguilar (4), Danilovic (7), Benzal (3) -hasierako zazpikoa-, Beck, Oncina (6), Barbosa (6), Ortuño eta Fernández (2). Akaba Bera Bera: Bouveret, Patri Pinedo (6), Valverde (3), Agirre (2), Ziarsolo (7), Sanrromán (1), Tati Garmendia (3) -hasierako zazpikoa-, Aisa, Eider Rubio (3), Petrinja (1), Mínguez, Puche (3) eta Krnic. Epaileak: Gracia y Cuevas (Catalunya), kanporatu zituzten Oncina etxekoen aldetik eta Sanrromán eta Tati Garmendia donostiarren aldetik. Markagailua bost minuturo: 2-3, 4-3, 8-7, 11-8, 14-11, 18-14 (atsedena), 22-15, 26-17, 32-20, 36-24, 38-26 eta 41-29 (amaiera).