Lehenengo zatiari dagokionean, 25. minutura arte markagailua nahiko berdindua joan zen, baina hala ere, kanpoko taldea beti ere aurretik joan zen markagailuan. 25. minutuan markagailua 11goletara berdindua baldin bazegoen ere, deskantsura markagailuan 11-16 joan ziren. Bigarren zatiari dagokionean, Jockelyn atezainaren lana nabarmentzekoa izan zen. Baloi asko gelditu zituen, baina hala ere bere geldiketak ez dira ziren nahikoak markagailuan aurrera egiteko. Etxeko taldeak balioak galtzen jarraitu zuen eta jaurtiketetan ere ez ziren nahi bezain fin ibili. RIOBARROJAko Oliveira atezainak egindako lana ere nabarmentzekoa da. genuen. Golegileak honako hauek izan ziren: Fiedel(5),Kowalska(4),Larreategi(4),Pinedo(2),Esme López(2), Zipitria(3),Zulai Agirre(1) eta Valverde(1).